keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Uutta pukkaa!

Syksy tuo tunnetusti tullessaan uusia tuulia, ja samalla myös Loikka ry:lle uuden hallituskauden. Ainejärjestömme vuosikokous on pidetty ja tuore hallitus muodostettu. Hallitus järjestäytyy ensimmäisen kerran ensi viikolla, ja sen jälkeen tännekin tulee kyseisestä poppoosta lisätietoja.

Kauden suunnitelmia retkistä kekkereihin ja muihin tapahtumiin tipahtelee tälle sivustolle vähitellen. Pieni (ja tietenkin pippurinen) 4-vuotias ainejärjestömme toimii muiden isojen ainejärjestökonkareiden joukossa uutena tulokkaana, ja tästä syystä monia perinteitä on pikku hiljaa vasta muodostumassa. Toisaalta pystymme pienen koomme ansiosta järjestämään kaikenlaista usein myös spontaanisti, vaikka muutama isompi juttu kautta siivittääkin. Onhan niitä suunnitelmia jo alkanut hallituslaisten ajatuksiin syntyä... Pysykää siis näkösällä ja kuulolla, näistä lisää myöhemmin!

P.S. Klikkailepa eteenpäin ja lukaise juttu Loikasta, ympäristöpolitiikasta ja -oikeudesta  sekä esim. sähköpostilistalle liittymisestä tuosta oikealta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti