perjantai 28. syyskuuta 2012

Uudet nettisivut pian käyttöön

Täällä Loikan blogissa on viime aikoina ollut hiljaisempaa, mutta syystä: syksyn edetessä on rakennettu uusia nettisivuja, jotka pian tulevat käyttöön! Tämän blogisivuston tulevaisuus on vielä auki. Mikäli blogi säilytetään, tulee ainakin käyttötarkoitus uusien nettisivujen myötä muuttumaan.

Syksy on lähtenyt vauhdilla käyntiin! Uusia opiskelijoita on tuutoroitu ja vaikka minkälaista ohjelmaa järjestetty. Fuksithan ovat Loikan sekä maantieteen ja yhteiskuntamaantieteen ainejärjestön Corioliksen kanssa yhteisiä, joten yhteistä on luonnollisesti ohjelmakin ollut! Ajankohtaista Loikan omaa ohjelmaa on tulossa heti ensi viikolla, sillä lähdemme ekskursiolle Lappiin. Jee, matkakertomusta seuraa myöhemmin! Loikka tekee yhteistyötä myös kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestön Nefa ry:n kanssa, sillä järjestämme syksyn mittaan yhteisiä pippaloita Bepopissa. Kansainvälistä toimintaakin on alettu muotoilla, sillä ympäristöpolitiikalla ja -oikeudella on uusi kv-maisteriohjelma!

Huomatkaahan myös seuraavat: Loikan koulutuspoliittinen vastaava on vaihtunut, ja ainejärjestössä on kansainvälisen maisteriohjelman myötä uusi aluevaltaus: kansainvälisyysvastaavuus (ks. yhteystiedot Hallitus ja vastaavuudet -sivulta). Kaikesta ajankohtaisesta saa tietoa parhaiten sähköpostilistaa sekä Loikan facebook-sivua sekä -ryhmää seuraamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti